Underholdning til konferanser og møter

Sven Rygh bøyer skjeEt oppmykende innslag i et ellers tett og krevende møteprogram

Jeg setter sammen et program jeg vet kommer til å være underholdende for ditt arrangement.

Det mystiske og underholdende er satt i høysetet, og programmet er svært interaktivt.

Avhengig av publikummets størrelse, deltar normalt 15-20 av gjestene som assistenter på scenen, men de øvrige gjestene blir også med på reisen inn i mysterienes verden.

Innslagene varer normalt 50-60 minutter, men er fleksible i den forstand at de kan forkortes eller forlenges for å dekke dine spesifikke behov.

De er ideelle for enhver anledning, det være seg foran hundrevis av tilskuere i en konferansesal eller en håndfull av dine medarbeidere rundt et møtebord.

Jeg leser dine gjesters tanker og forutsi deres adferd på måter du ikke ville tro er mulig.
Ord, tall, spørsmål og navn blir avslørt med utrolig nøyaktighet

Usette tegninger blir duplisert, og jeg setter tilskuernes ferdigheter på prøve med andre spennende eksperimenter.

Wake Up

Mitt innslag kommer gjerne som en av de siste postene på dagens møteprogram, men ofte også i forbindelse med kveldens middag eller bankett.

Enkelte oppdragsgivere spør om det også er mulig å starte møtedagen deres med et kort innslag på ca 10 minutter for å “vekke” forsamlingen i tillegg til innslaget som kommer senere på dagen.

Skulle det være slik at du skulle ønske en uformell innledning til dagens møtetema og en “wake-up” i tillegg til innslaget senere,, tilbys denne «vekkeren» uten ekstra kostnad.

Jeg pleier likevel å ankomme konferansehotellet dagen før, eller tidlig samme dag som innslaget skal finne sted, og da kan man jo like gjerne benytte den muligheten, ikke sant?

Det kan også bestilles en slik Wake Up alene, men denne type innslag tilbys da ikke utover Osloregionen og det nære Østland.

Skroll til toppen