Dusør kr. 100.000,-

«Veldig fornøyd ! «….skrev en av mine oppdragsgivere til meg for noen dager siden,
-«men noen av de ansatte mente at jeg hadde samarbeidet med deg!»

Vedkommende hadde etter avtale bragt en helt dagligdags gjenstand med til showet, og denne benyttet vi til et spennende innslag som jeg tror både forundret og imponerte.
Det skulle ikke forundre meg om hun etterpå ganske sterkt argumenterte for at ikke noe var satt opp på forhånd, og at hun var like uvitende i sakens anledning som de øvrige tilstedeværende.
–kanskje uten helt å bli trodd???

Det er ikke sjelden jeg opplever at mine tilskuere funderer på om showet er basert på hemmelige medhjelpere og avtalt spill med andre.
Til dem forteller jeg at hvis så skulle være, ville for det første enhver kunne gjøre hva jeg gjør, – og det kan de ikke.
For det andre, og enda viktigere; Skulle jeg benytte meg av avtalt spill og medhjelpere, ville før eller siden noen ikke klare å holde på den hemmeligheten, og i samme øyeblikk ville interessen for meg dale til 0-null.

Så opptatt av dette er jeg, at allerede for mange år siden etablerte jeg et løpende løfte om at hvis noen griper meg i noe slikt, vil jeg utbetale en «dusør» på 100.000,- kroner.

Det er i grunnen ganske mange penger, _ spesielt hvis man ikke har dem «liggende å slenge» for påkommende tilfeller! :)

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen