-«Vi trenger sårt en entertainer, kan du opptre for oss om to dager???»

Slik lød bønnen i en bekymret e-mail jeg nylig mottok fra en av våre ledende kjøpesenter-kjeder som hadde behov for et motiverende innslag i forbindelse med en kick-off for samtlige av senterets ansatte.
Tilfeldigvis var jeg ledig nettopp den dagen, – så det kunne jeg. Tilbakemeldingene tyder på at man ble svært fornøyd.

Det er vel litt av min styrke at jeg i motsetning til mange andre som bedriver underholdning, kan snu meg ganske raskt. Det er ingen store forberedelser som skal gjøres på scenen, ingen komplisert lyssetting og ingen tidkrevende opp- og nedrigging av utstyr.

Jeg kommer mere eller mindre som jeg er, og har ikke stort mere med meg enn litt skrivepapir, en penn, og noen få konvolutter.

Og hodet mitt.

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen